Samen wandelen

Leven voorbij hemofilie

Leven voorbij hemofilie

Leven met hemofilie betekent niet dat je kansen in het leven moet mislopen vanwege je behandelplan. Integendeel. Het is volledig mogelijk (en wordt aangemoedigd!) om te reizen, studeren, een gezin te starten en te genieten van alle spannende mogelijkheden die dit prachtige leven te bieden heeft.

Deze website richt zich op het verstrekken van informatie, advies en verhalen voor iedereen die van ver of dichtbij met hemofilie te maken heeft, en bespreekt veel van de beschikbare mogelijkheden en kansen. Hopelijk kunnen deze pagina’s je inspireren om een leven te leiden dat verder gaat dan je ooit voor mogelijk had gehouden - zodat je alles uit het leven kan halen.

Clive’s verhaal is slechts een van de vele die bewijzen dat als je je ergens op richt, je buitengewone dingen kunt bereiken hoe onmogelijk het op het eerste gezicht ook lijkt. Maar voordat je die berg gaat beklimmen is het belangrijk om eerst begeleiding te zoeken, zodat je het niet alleen doet. Wil je reizen of actiever worden? Blijf lezen en raak geïnspireerd!

Blijf actief

Reizen

Werken

Wegenwerken met collega's

NP8478-september 2019